koken Koken bij u thuis

Koken bij u thuis is iets speciaals, waar u en uw gasten nog lang over na zullen praten. Uiteraard verzorg ik de alom bekende buffetten bij u thuis. Maar wat echter veel leuker en verrassender is: ik verzorg een diner bij u thuis.

In overleg kom ik met de ingrediënten en indien nodig serviesgoed en ik bereid het diner ter plekke in uw keuken. U bepaalt het aantal gangen. Uw gasten zullen versteld staan: uw eigen professionele kok in uw keuken aan het koken wat u wenst! Omdat een dergelijk diner in een vertrouwde omgeving plaatsvindt, zal er een ongedwongen sfeer heersen, waarbij eenieder zich gemakkelijk voelt.

U kunt thuisblijven, maar hoeft niet zelf voor het diner te zorgen, dus geen stress en u kunt samen met uw gasten genieten. Wat wilt u nog meer?

koken koken in uw horecabedrijf

U kent het vast wel: personele problemen, Uw kok is dringend toe aan een vrije dag, u heeft onverwacht veel zieken of u heeft een kok extra nodig vanwege een grote partij. Ook in dit geval kan ik, Joost Siegmund, uw culinaire oplossing zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring als zelfstandig werkend (chef-)kok heb ik voldoende ervaring opgebouwd om in een restaurantkeuken als freelance-kok mee te kunnen draaien. U kunt voor één of meerdere dagen van mijn diensten gebruik maken.

Het enige dat u doet, is contact met mij zoeken en we bespreken uw wensen en mijn mogelijkheden, of u nu in Almelo of Amersfoort op zoek bent naar een gekwalificeerde kok.

Ook een freelance kok met meer dan 25 jaar ervaring bij u thuis of in uw horecabedrijf?

 

>>Bel of mail ons voor de mogelijkheden.